TV der bevæger dig

EfB er andet end sport - det er også samarbejdsmesse for erhvervslivet

På Esbjerg fBs årlige samarbejdsmesse i Musikhuset i Esbjerg er det meningen, at virksomheder skal skabe nye kontakter og netværke.

00:44

Salgskonsulent i Esbjerg fB Carsten Andersen er medarrangør af messen, som han betegner som meget vigtig for klubben og byens erhvesliv Video: Hans Lausten, TV SYD

Mange forskellige virksomheder deltog i EfBs samarbejdsmesse torsdag formiddag. Foto: Hans Lausten, TV SYD

EfBs samarbejdsmesse 2017 Foto: Hans Lausten, TV SYD

EfBs samarbejdsmesse 2017 Foto: Hans Lausten, TV SYD

EfBs samarbejdsmesse 2017 Foto: Hans Lausten, TV SYD

Der bliver også lavet aftaler på Efbs samarbejdsmesse Foto: Hans Lausten, TV SYD

1 af 6

På EfBs årlige samarbejdsmesse i Musikhuset i Esbjerg er det meningen at virksomheder skal skabe nye kontakter og netværke.

Jo mere værdi vi kan give vores samarbejdspartnere, jo mere tilfredse er vores kunder jo også, og jo nemmere kan vi også tegne nogle nye samarbejdsaftaler dem.

Carsten Andersen, salgskonsulent, EfB

Omkring 300 deltagere var tilmeldt messen, som løb af stablen torsdag formiddag. Og mange forskellige brancher deltog i messen . Alt fra bilbrancen over rejsearrangører til virksomheder, der sælger it-udstyr.

Messen betyder meget for EfB, da det også giver klubben mulighed for at lave nye samarbejdsaftaler.

- Jo mere værdi vi kan give vores samarbejdspartnere jo mere tilfredse er vores kunder jo også, og jo nemmere kan vi også tegne nogle nye samarbejdsaftaler dem, så det er en stor værdi, at de får en god dag ud af det her, fortæller salgskonsulent i EfB Carsten Andersen til TV SYD.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk