EfB går efter oprejsning i vigtigt bundbrag

Esbjerg-mandskabet er inde i en dårlig periode, men det skal der laves om på i kampen mod Hobro IK, siger cheftræner Michael Pedersen.

Efter en uge med et nederlag til et stærkt Randers FC-mandskab samt en skuffende exit fra DBU Pokalen mod Lyngby BK, satser Esbjerg fB på at komme tilbage i mandagens kamp mod Hobro IK.

- Den eneste måde at slette det dårlige indtryk på er at lave en god præstation i Hobro. Vi skal være klar til at arbejde hårdt og tage mange dueller, og så skal man mod Hobro have meget bevægelse uden bold for at skabe plads til hinanden. Vi har aftaler om, hvad vi skal gøre, nu gælder det om at have modenhed og kvalitet til at udføre det, siger EfB-cheftræner Michael Pedersen i en pressemeddelelse til TV SYD.

For EfB-anfører Magnus Lekven vil det først i mandagens udekamp vise sig, om holdet har bearbejdet skuffelserne fra den seneste uge.

- Vi ved, at vi kan, og for hver spiller gælder det om at tage et ansvar og kæmpe for sin personlige ære. Det skal vi have frem i Hobro, så vi kan få de tre point, vi alle ønsker, siger Magnus Lekven.

Kampen bliver spillet mandag den 28. september kl. 19.00 i Hobro.