TV der bevæger dig

EfB tager forskud på sæsonen

Forårssæsonen i Superligaen starter først om otte dage. Men EfB tager forskud på sæsonen med en træningskamp mod Vendsyssel.

03:52

EfB-fans kan snart komme til superligakampe igen, men allerede fredag kommer Vendsyssel på besøg i Esbjerg til en træningskamp.

1 af 2

Otte dage før forårspremieren i Alka Superliga går spillerne fra EfB på banen for at teste formen og se de nye spillere an. Holdet møder Vendsyssel FF fra NordicBet Ligaen fredag eftermiddag.

Træningskampen foregår på Blue Water Arena, Esbjergs hjemmebane.

- Vi er meget glade for, at spillerne efter en yderst vellykket træningslejr i Tyrkiet kan få den sidste afpudsning af formen på græs. Ved at spille på Blue Water Arena giver vi samtidig EfB?s tilhængere de bedste betingelser for at krydre vinterferien eller afslutte arbejdsugen med en fodboldkamp, siger EfB?s administrerende direktør, Søren Poulsen.

Han sender en venlig tanke til Sport & Event Park Esbjerg, der har frigivet kampbanen til formålet. Efter kampen bliver banen pakket kærligt ind i en termodug, der skal sikre græsset varme og optimale vækstbetingelser frem til EfB?s første hjemmekamp mod AaB mandag den 2. marts.

Mod Vendsyssel kommer, foruden de velkendte profiler fra efteråret, tre af de nye spillere med i truppen. Det er Erik Friberg, Michael Almebäck og Kevin Mensah, der får chancen for spilletid, hvorimod den svenske angriber, Daniel Larsson, er i Spanien for at flytte familiens møbler og ejendele til Esbjerg.

Sidste: EfB vandt kampen 2-0.

Mest sete på tvsyd.dk