Efter brutalt overfald med brosten: Vi ved, hvem de er

En 46-årig mand, som tillod sig at kritisere en hundelufter, fik alvorlige ansigtslæsioner efter slag med brosten. Politiet leder efter gerningsmanden. .

En 46-årig mand var søndag aften ved 23-tiden ude at gå tur, da han bliver overfaldet af tre unge mennesker i Havnegade ved vandtårnet i Esbjerg.

De tre unge - to kvinder mellem 15 og 20 år samt en mand på omkring 20 år, kom op at skændes med den 46-årige om en løs labrador, som de tre havde med sig. 

quote

Vi leder med lys og lygte efter de tre unge mennesker, og vi vil meget gerne høre fra folk, der enten kender dem eller har set noget.

Søren Strægaard, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Den 46-årig bad om, at de fik hunden i snor, som man skal. Det tog de to kvinder meget ilde op, og under skænderiet tager den unge mand en brosten og smider i hovedet på den 46-årige på kort afstand.

Da den 46-årige ligger på jorden efter det hårde slag, tager den unge mand igen brostenen, og slår ham gentagende gange i hovedet med den.

- Det er et meget groft overfald, og manden er hårdt kvæstet. Vi leder nu med lys og lygte efter de tre unge mennesker, og vi vil meget gerne høre fra folk, der enten kender dem eller har set noget, siger vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Nogle vidner råber efter de tre gerningsmænd og -kvinder, og kommer den 46-årige til undsætning, hvorefter de tre unge løber fra stedet.

Den 46-årige er indlagt på sygehuset med alvorlige kvæstelser i ansigtet - og han er fortsat indlagt på Sydvestjysk Sygehus.

Politiet leder nu efter de tre unge, og vil meget gerne kontaktes på 1-1-4, hvis nogen ved noget om hændelsen, eller kender til de tre unge med den sorte labardor.

- Vi har fået flere gode henvendelser på vores efterlysning, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen til TV SYD mandag eftermiddag. Vi er ret sikre på, hvem manden og den ene kvinde er, så de kan næsten ligeså godt selv melde sig.

Det var i dette område i Esbjerg, at det brutale overfald fandt sted.
Det var i dette område i Esbjerg, at det brutale overfald fandt sted.

Signalement