TV der bevæger dig

Endnu en Esbjerg-spiller siger farvel

Laura van der Heijden siger farvel til Team Esbjerg efter tre sæsoner. I sidste uge meddelte den svenske landsholdsspiller, Jenny Alm, at hun også forlader klubben

Laura van der Heijden forlader Team Esbjerg ved sæsonafslutning 2017 Foto: Scanpix

Team Esbjerg siger efter denne sæson farvel til højrebacken Laura van der Heijden, der fortsætter karrieren i en anden klub, skriver klubben i en pressemeddelse mandag.

Jeg er glad for, at jeg fik mulighed for at blive dansk mester og spille Champions League med holdet. Men efter tre sæsoner føler jeg, at jeg har brug for en ny udfordring.

Laura van der Heijden, håndboldspiller, Team Esbjerg

Laura van der Heijden, 26 år, kom til Team Esbjerg inden sæsonen oven på fem sæsoner i tyske VfL Oldenburg, hvor hun markerede sig som en af Bundesligaens flittigste målscorere. Forinden var fighteren fra Amersfoort blevet mester i sit hjemland med VOC Amsterdam.

- Jeg har haft tre rigtig gode år i Team Esbjerg, vi har haft masser af sjov, og vi er blevet bedre og bedre. Jeg er glad for, at jeg fik mulighed for at blive dansk mester og spille Champions League med holdet. Men efter tre sæsoner føler jeg, at jeg har brug for en ny udfordring. Inden da håber jeg, at vi kommer i slutspillet, hvor alt kan ske. Vi tog et stort skridt med den fine indsats mod Györ, og vi bliver bedre senere i sæsonen, siger Laura van der Heijden.

Hun har med sine fighteregenskaber bidraget til at skabe den stabilitet, et hold har brug for, og jeg er overbevist om, at hun vil gøre alt for, at vi kommer så langt som muligt i denne sæson.

Thomas Hylle, sportschef, Team Esbjerg

Sportschef Thomas Hylle fremhæver især Laura van der Heijdens stabilitet i tre sæsoner i Team Esbjerg.   

- Laura har været en god spiller for os og har været med i hele den opgangsperiode, der har kendetegnet klubben i de senere år. Hun har med sine fighteregenskaber bidraget til at skabe den stabilitet, et hold har brug for, og jeg er overbevist om, at hun vil gøre alt for, at vi kommer så langt som muligt i denne sæson, siger Thomas Hylle. 

For få dage siden meddelte den svenske landsholdsspiller, Jenny Alm, at hun forlader Team Esbjerg efter denne sæson.

Mere sport