Endnu en Esbjergprofil siger farvel

Jakob Ankersen har fået ophævet kontrakten i Esbjerg fB og har skrevet en kontrakt med Randers FC - og han bliver dermed den fjerde spiller, der forlader den konfliktramte klub.

Onsdag morgen møder 30-årige Jakob Ankersen for første gang ind til træning i Randers FC.

I Esbjerg sendte træner Peter Hyballa for en måneds tid siden fire spillere ud af førsteholdstruppen - deriblandt Jakob Ankersen, som var en af de rutinerede spillere bag et åbent brev med anklager mod cheftræneren underskrevet af 21 af truppens spillere.

I august 2020 hentede Esbjerg fB Jakob Ankersen hjem fra AGF på en treårig kontrakt og lagde da ikke skjul på, at han skulle være en hjørnesten i en hurtig tilbagevenden til Superligaen.

Jakob Ankersen har fået sin fodboldopdragelse i EfB som ungdomsspiller og var en vigtig og værdsat spuiller i klubbens stærke periode i Superligaen frem til januar 2015, hvor han skiftede til IFK Göteborg.

Jakob Ankersen

Født den 22. september 1990

Tidligere klubber: Esbjerg fB, IFK Göteborg, SV Zulte Waregem, AGF

Scorede i sin Superliga-debut for Esbjerg fB i efteråret 2010 (til 2-2 i overtiden mod Randers FC)

Vandt pokalturneringen i 2013 med Esbjerg fB (finalesejr over Randers FC)

Nu er det tid til et nyt farvel til barndomsklubben - denne gang efter en voldsom konflikt.

Fremover gælder det kampen for en plads på det succesfulde Randers-hold, der lige nu fører Superligaen.

- Jeg er vildt glad for at vende tilbage til landets bedste fodboldrække og glæder mig til at trække i den lyseblå trøje. Det er et Randers FC-hold, som præsterer fantastisk i øjeblikket, og det glæder jeg mig til at bidrage til med mine kvaliteter og rutine, siger Jakob Ankersen, der som AGF-spiller har spillet mange drabelige opgør mod Randers FC.