TV der bevæger dig

Endnu en nominering til Camilla

Camilla Pedersen, triatleten fra Esbjerg, er nu nomineret til både Kulturministerens Idrætspris og titlen som Årets Sportsnavn.

Det har været noget af en kamp for Camilla Pedersen. En ulykke satte hende på sidelinjen, men alligevel gjorde hun comeback i 2014, hvor hun vandt VM trods tidligere kraniebrug, indre blødninger og andre alvorlige skader.

Og nu har triatleten fra Esbjerg mulighed for belønning i form af fine priser. Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og DIF og Jyllands-Posten har alle indstillet Camilla Pedersen til henholdsvis Kulturministerens Idrætspris, som bliver uddelt den 11. december, og Årets Sportsnavn, som bliver kåret til DR's Sportsgalla.

Sådan skriver Kulturministeriet om nomineringen:

Camilla Pedersen er nomineret for hendes ekstraordinære udholdenhed og viljestyrke, som hun har udvist i forbindelse med at vinde VM guld i triatlon på langdistance, kun et år efter at have været involveret i en frygtelig ulykke, der forårsagede kraniebrud, indre blødninger og flere brækkede knogler.

Camilla Pedersen (Dansk Triatlon Forbund) er nomineret for hendes exceptionelle comeback i september 2014, hvor hun vandt verdensmesterskabet i triatlon på langdistance ? blot et år efter en tragisk ulykke, der havde fået lægerne til at spå hende et liv i kørestol.

Mest sete på tvsyd.dk