Eneste lyspunkt: Begge hold fik et point

Efter en dårlig første halvleg kom der mere gang i sagerne i kampen mellem Esbjerg og Randers FC. Men det endte 0-0.

Randers FC kom op på tredjepladsen i superligaen. Og Esbjerg kom et point længere væk fra nedrykning.

Så er det meste positive også sagt om mandagens kamp i Esbjerg, der endte 0-0.

Det skete efter en meget svag første halvleg, mens kampen blev noget mere livlig i de sidste 45 minutter.

Her blev især Esbjerg mere farlige, men holdet fra den vestjyske by må fortsat skæve en smule betænkeligt nedad i tabellen mod i øjeblikket formstærke FC Vestsjælland.

Esbjerg ligger på 10.-pladsen lige over nedrykningsstregen med 28 point for 25 kampe, mens FC Vestsjælland har 22 point som næstsidst.

Randers FC kom med det uafgjorte resultat op på 38 point og indtager tredjepladsen på grund af en bedre målscore end Brøndby.

Det havde dog ikke været helt fortjent, hvis Randers FC havde hentet sin første sejr i syv kampe i Superligaen.

Holdet producerede - ligesom Esbjerg - ikke en eneste reel målchance i første halvleg, mens gæsterne var lidt mere farlige efter pausen.

17 minutter før tid sparkede Randers-forsvareren Mads Fenger bolden i mål, men han stod i offside-position.

Esbjergs indskiftede Casper Nielsen havde et par gode muligheder efter pausen, og også forsvareren Daniel Stenderup misbrugte en stor chance.

Kampen blev afsluttet med massiv dominans til Esbjerg, og Mick van Buren var tæt på at score flere gange.

Esbjerg tager på fredag imod OB, mens Randers FC på søndag møder FC København på hjemmebane.