Esbjerg Energy-direktør: Hvis sejren kommer i land, så er vi klar på fest

Bliver der fest i Esbjerg i aften eller gør der ikke? Det ved vi først senere i aften, når kampen mellem Esbjerg Energy og Gentofte Starts slutter. Men i Esbjerg er man forberedt, siger direktør i klubben.

Taget kan lette i aften i Esbjerg, hvis sejren og dermed danmarksmesterskabet ender i det vestjyske.

Finalekamp nr. 5 står for døren, og i Esbjerg ved de, at det kan gå begge veje. Men hvis sejren skulle komme hjem, så er klubben klar til fest.

-Vi har nogle ideer til, hvad der skal ske, hvis vi vinder i aften. Hallen er hvert fald fri, så sejren skal fejres, hvis vi vinder, siger direktør i Esbjerg Elite Ishockey, Peder Krogsgaard, til TV SYD. 

Lige nu knokler klubben for at blive klar til aftenens kamp. Der skal være styr på mad og øl, så fansene får den bedst mulige oplevelse. Og ifølge Peder Krogsgaard så er de famøse guldhjelme klar, hvis sejren bliver hentet hjem.

-Det er helt normal procedure, at der skal være styr på den slags. Vi tager bestemt ikke noget på forskud her i Esbjerg, men vi er klar med det, som forventes af os, siger Peder Krogsgaard.

Fansene kan forvente fest og farver i selskab med spillerne fra Esbjerg Energy, hvis mesterskabet for andet år i træk ender hos de gule trøjer fra Esbjerg. Og direktøren stiller en garanti:

-Vi skal nok have øl nok uanset hvad, siger Peder Krogsgaard. 

Kampen spilles i aften kl. 17.30. Der er meldt udsolgt til kampen.