Esbjerg fB får ny hollandsk cheftræner

Esbjerg fB har mandag meddelt, at de stopper samarbejdet med cheftræner Lars Lungi Sørensen. Hollandske John Lammers skal erstatte ham.

Esbjerg fB fyrede i dag en cheftræner og ansatte en ny. Den 53-årige hollænder John Lammers skal være ny cheftræner for Esbjerg fB. Fodboldklubben har ansat ham, efter at de med øjebliklig virkning har valgt at stoppe samarbejdet med Lars Lungi Sørensen.

quote

Det første mål i Esbjerg er at komme tilbage til det højeste niveau i dansk klubfodbold, og det hænger snævert sammen med at udvikle unge spillere og skabe et godt team.

John Lammers, ny cheftræner, Esbjerg fB.

John Lammers har i 18 år været angriber på topniveau i Holland, Frankrig og New Zealand. I 2001 indledte han trænerkarrieren i AGOVW Apeldoorn, og han har siden været i en række hollandske klubber.

- Det første mål i Esbjerg er at komme tilbage til det højeste niveau i dansk klubfodbold, og det hænger snævert sammen med at udvikle unge spillere og skabe et godt team. Jeg er overbevist om, at det vil passe mig fint at komme til Esbjerg og arbejde med at skabe kvalitet i en stab, et team og den individuelle spiller, fortæller John Lammers i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

John Lammers kommer til Esbjerg på fredag.