Esbjerg fB forstærker forsvaret

Rutineret norsk fodboldspiller skal forstærke det udskældte forsvar på Esbjergs superliga-hold

Esbjerg fB har indgået en aftale med den 28-årige norske midterforsvarer, Andreas Nordvik,

EfB’s cheftræner, Jonas Dal, ser frem til at få tilført både en stærk forsvarer og en ledertype til truppen.

- Andreas er en duelstærk spiller, der hviler meget i sig selv, har den rette professionelle tilgang og med sin erfaring kommer til at give en masse til de andre på holdet. Han er god til at forsvare fremad, idet han er forudseende i sit forsvarsspil og ofte tackler frem i banen i stedet for at stå tilbage og afvente.
Når der som forleden mod Hobro går tre mål ind ved os på 19 minutter, er det tydeligt, at vi mangler defensiv stabilitet, siger han.

Målscoren lyser ildevarslende tydeligt: EfB har ikke et stærkt forsvar. Netmaskerne bag Esbjergs målmand har blafret 34 gange. Dermed har holdet lukket næstflest mål ind af alle i Superligaen.

Andreas Nordvik bekræfter billedet af, at han kommer til Esbjerg med modenhed og rutine til at få nogle af karrierens bedste fodboldår.

- Jeg har været med så længe, at jeg er rutineret, tryg og rolig med bolden. 28 år er vel nærmest den bedste alder for en midtstopper, og fysisk vil jeg være på toppen mange sæsoner endnu, siger Andreas Nordvik, der i tre sæsoner i Vålerenga spillede sammen med EfB’s Mohammed Fellah og var med til at vinde sølv

Andreas Nordvik, der har brasiliansk mor, bor med sin familie, hustruen Helena og to børn på fem og to år, i fødebyen Trondheim.