TV der bevæger dig

Esbjerg fB forventer nu 2016-underskud på 30 millioner kroner

EfB Elite A/S forventer nu et underskud på 30 millioner kroner før skat i 2016.

00:38

- Det ser langt værre ud, end vi havde regnet med. Det tynder ud i vores kasse, det må jeg indrømme, siger bestyrelsesformand for EfB Elite A/S, Kristoffer Jarl Kristensen, til TV SYD. Video: Frank Cilius, Scanpix 2016

Esbjerg fB har både store sportslige og økonomiske tømmermænd. Foto: Frank Cilius, Scanpix 2016

1 af 2

EfB Elite A/S forventer et underskud på 30 millioner kroner før skat i 2016 efter et sportslig katastrofe-år.

Det bekræfter bestyrelsesformand for EfB Elite A/S, Kristoffer Jarl Kristensen, overfor TV SYD efter meddelelsen om ændringer i den kriseramte klubs øverste ledelse.

Læs også Esbjerg fB bekræfter ændringer i ledelsen - direktør fratræder

- Det ser langt værre ud, end vi havde regnet med. Det tynder ud i vores kasse, det må jeg indrømme,  siger bestyrelsesformand for EfB Elite A/S, Kristoffer Jarl Kristensen, til TV SYD.

 Det er svigtende indtægter fra tv og tilskuere som følge af de dårlige sportslige resultater amt store ekstraordinære omkostninger til flere fratrædelser, der er med til at udløse det store underskud på 30 millioner kroner.

EfB Elite A/S havde i årets første seks måneder et underskud på 13,3 millioner kroner før skat. og ved offentliggørelsen af halvårsregnskabet forventede EfB et  2016-underskud før skat på 15-20 millioner kroner.

Læs også Esbjerg fB har underskud på 13,3 millioner kroner i første halvår

 

 

 

 

 

Mere sport