Esbjerg fB opfordrer fans til at komme i blåt til skæbnekamp

Rigtig mange AGF-fans ventes at tage turen til Esbjerg søndag for at bakke deres hold op i inden playoff-kampen mellem Esbjerg fB og AGF søndag eftermiddag.

I Esbjerg-lejren opfordrer Nordvestkurve Esbjerg alle i stemningsafsnittet til at møde i en blå trøje – om det er en fantrøje eller en officiel EfB-trøje er ikke så vigtigt. Farven blå og fremmødet tæller. 

- Esbjerg er og bliver en superligaby – og du skal hjælpe med at sikre det. Alle stemningsaktive mødes senest kl. 15.00 i Nordvestkurven. Spillerne skal vide, at vi er der, fra det øjeblik de træder ind på græsset til opvarmningen, lyder det på Nordvestkurve Esbjergs Facebook-side.

quote

Esbjerg er og bliver en superligaby – og du skal hjælpe med at sikre det.

 

EfB’s første playoff-kamp nogensinde spilles næsten samtidig med returopgøret i Ribe Esbjerg HH’s første semifinaledeltagelse om det danske mesterskab i håndbold nogensinde. Ribe Esbjerg møder Skjern Håndbold kl. 16.10 i Blue Water Dokken.
- Vi er ærgerlige over, at to så store idrætsbegivenheder i byen foregår på samme tid lige ved siden af hinanden. Trods konkurrencen fra håndbold forventer vi et noget højere tilskuertal, end vi har været vant til i foråret hidtil. Vi kan mærke, at kampen er hypet, billetsalget er højere end normalt, og når vi bevæger os rundt i omgivelserne, er det tydeligt, at det er lidt af en folkesag at bevare superligafodbold i vores region, siger konstitueret adm. direktør Dan Mose Andersen til efb.dk.

Syd- og Sønderjyllands Politi forudser da også stor rængsel af både fodbold- og håndboldtilhængere på forpladserne foran opvisningsarenaerne på Gl. Vardevej i timen op til de to kampe op opfordrer tilskuerne til at komme i god tid, så de kan nå at parkere og nyde den intense stemning. Der vil være underholdning på forpladsen foran Blue Water Arena.