TV der bevæger dig

Esbjerg fB ser op ad i tabellen

Esbjerg fB og Viborg FF er inden deres opgør mandag aften efter Sønderjyske de to jyske hold, der har klaret sig bedst i de første spillerunder i forårssæsonen.

EfB-cheftræner Jonas Dal håber, at der bliver grund til at juble i aften. Foto: Christina Simonia Straarup, www.12day.dk

Mandag aften mødes de to hold til et opgør på Blue Water Arena i Esbjerg , der i tilfælde af Esbjerg-sejr kan mindske afstanden til de foranliggende hold yderligere.

- Jeg glæder mig til at møde Viborg, der har spillet flot fodbold hidtil, og jeg er meget imponeret af, at holdet som oprykker er gået frisk til den og for længst har nået målsætningen om at blive i rækken. Viborg har en god sammensætning af individualister og hårdtarbejdende holdspillere, der ved, hvad de er gode til. Jeg håber, at vi selv snart kan nå dertil, at vi kan arbejde mere frit. Indtil da arbejder vi fortsat med at forbedre vores stabiltiet, siger EfB-cheftræner Jonas Dal til Esbjergs fBs hjemmeside.

Jonas Dal vurderer, at EfB styrkemæssigt har taget skridt i den rigtige retning i dette forår.

- Vi har rykket os. Jeg kan mærke, at når vi laver taktisk træning op til kampe, så har spillerne fået noget ind, som de bruger aktivt under træningen. Jo længere tid der går – med op- og nedture undervejs – jo mere stabilt på et højere niveau skal vi kunne spille. Både de defensive og offensive aftaler er på plads, og når vi er lidt længere fremme med at skabe stabilitet, skal vi til at lægge på i vores offensive spil, siger Jonas Dal.

 

Mere sport