Esbjerg fB skal bevare stabilitet i uberegnelig liga

Esbjerg fB er det hold i Superligaen, der er kommet bedst fra start i foråret, men derfor er det bestemt ikke sikkert, at der venter tre point i Aarhus i aften.

Årets superliga i fodbold er fuldstændig uberegnelig. Det sås blandt andet søndag, hvor ligaens dårligst placerede hold Sønderjyske tog alle tre point fra mesterskabsaspiranterne fra AaB. Derfor tager EfB-cheftræner Niels Frederiksen ikke noget for givet forud for aftens kamp mod AGF, også selvom foråret er begyndt væsentligt bedre i Esbjerg end i Aarhus.

- Det eneste, man kan være sikker på, er, at hvis man er sikker på noget, så tager man fejl. Denne superliga er helt uberegnelig. Vi skal ud og have vores egne point og have fokus på den næste kamp. Så må vi se, hvor langt det rækker, siger Niels Frederiksen.

AGF og Esbjerg har mødt hinanden to gange indtil videre i denne sæson. Det er blevet til en sejr til hvert hold. Mens Esbjerg er ubesejrede i foråret med tre sejre og en uafgjort har AGF været noget mere svingende, blandt andet med et stort nederlag til AaB. Men omvendt så fightede AGF en flot sejr hjem i Randers for en uge siden, hvor de i hele anden halvleg spillede med en mand i undertal.

- AGF har været noget svingende, men den fantastiske præstation i Randers, hvor holdet i undertal hev en sejr hjem, må have givet moral og tro til de kommende kampe. Holdet har gode offensive spillere, fine kanter og har i Casper Sloth en rigtig dygtig spiller, siger Niels Frederiksen.

Den tidligere AGF-spiller Emil Lyng er muskelskadet og dermed

ukampdygtig. Til gengæld er Jesper Rasmussen klar efter en tilsvarende skade. Han gør, sammen med en anden tidligere AGF?er, Jerry Lucena, comeback i kamptruppen.

AGF ? EfB har kickoff klokken 19.00 på NRGi Park i Aarhus.

 

Esbjerg fBs trup mod AGF