Esbjerg FB vinder vigtig sejr

Med en 2-0 sejr på udebane i Randers siger Esbjerg FB farvel til sidstepladsen inden vinterpausen.

Med en 2-0 sejr fik Esbjerg den bedst tænkelige afslutning på efteråret. Sejren betyder, at holdet er sikker på ikke at overvintre på sidstepladsen og samtidig, var det også den fjerde kamp i træk uden nederlag.

Begge mål blev scoret efter forsvarskoks hos Randers FC. Efter blot 7 minutters spil gjorde Awer Nabil det til 1-0 og den historie gentog sig næsten i anden halvleg. Her scorede Robin Söder til slutresultatet 2-0 allerede i det første minut. Igen efter fejl i forsvaret hos Randers.

Sejren var den første med den nye træner Lars Lungi Sørensen i spidsen, der dermed fik den bedst tænkelige start. inden holdet nu går på vinterferie.