Esbjerg fik tæv af Randers

Et uoplagt Esbjerg-mandskab tabte 0-2 på hjemmebane til Randers FC mandag aften.

Esbjerg leverede en ringe første halvleg i hjemmekampen mod Randers, og det udnyttede gæsterne til at grundlægge en komfortabel sejr på 2-0.

Stadionuret havde kun lige passeret 60 sekunder, da Mads Fengers hovedstød på et hjørnespark blev dirigeret i mål med brystet af Mikael Ishak - en drømmestart for kronjyderne.

Den start kom Esbjerg-spillerne sig ikke over. Ved dødbolde kom hjemmeholdet frem til nogle chancer, men ellers var vestjydernes spil mest præget af lilleputfejl, og det blev kostbart. Især Esbjergs to dyrt indkøbte forstærkninger Bjørn Paulsen og Victor Pálsson lavede flere store fejl og virkede stadig som et par spillere, der langt fra har fundet sig til rette i Esbjerg-opstillingen endnu.

Ti minutter før pausen var det Bjørn Paulsen, som spillede bolden lige hen i fødderne på Randers' Nicolai Poulsen. Han kunne bære bolden nogle meter frem til kanten af feltet, hvorfra han med et tørt, fladt skud gjorde det til 2-0.

Med sejren hopper Randers op på tredjepladsen, mens Esbjerg forbliver tredjesidst i Superligaen.