TV der bevæger dig

Esbjerg har brugt ulovlig spiller

Esbjerg fB har formentlig benyttet backen Ryan Johnson Laursen ulovligt i kampen i Superligaen mellem EfB og Randers FC 17. april på Blue Water Arena. Det kan betyde et mistet point og dermed ny spænding om Euro League-billetterne.

- Vi er blevet gjort opmærksom på, at Randers FC har indgivet en protest til DBU, siger Esbjerg fB's adm. direktør, Søren Poulsen.

Esbjerg fB er blevet gjort opmærksom på, at Ryan Johnson Laursen inden skiftet fra Lyngby BK til Esbjerg pådrog sig seks strafpoint i en kamp i 1. division. Da han i de to superligakampe mod Viborg FF og FC Nordsjælland forud for kampen mod Randers pådrog sig to gule kort, som tilsammen udløste 10 strafpoint, havde han med i alt 16 strafpoint pådraget sig en spilledags karantæne.

Den normale procedure er, at DBU i ugen op til en spillerunde meddeler de involverede klubber, hvilke spillere der har karantæne. Det skete ikke i tilfældet med Ryan Johnson Laursen.

- Vi er blevet gjort opmærksom på, at Randers FC har indgivet en protest til DBU over vores brug af Ryan Johnson Laursen, og at vi formentlig har benyttet ham ulovligt i den indbyrdes kamp. Vi har til morgen orienteret DBU om sagen og har i forbindelse med lørdagens træning orienteret spillertruppen, siger Esbjerg fB?s adm. direktør, Søren Poulsen.

Kampen mellem EfB og Randers FC endte 2-2. Det betyder, at Esbjerg risikerer at blive dømt som taber og dermed miste det vundne point. Det betyder, at Esbjerg skal have mindst uafgjort mod Viborg i søndagens hjemmekamp for at være sikre på pladsen i Euro League foran FC Nordsjælland.

Mere sport