TV der bevæger dig

Esbjerg har endnu mere at bevise

Efter nederlaget til Viborg FF mener Peter Ankersen, at Esbjerg har endnu mere at bevise i udekampen mod St. Etienne.

Søndag eftermiddag måtte Esbjerg lide et smerteligt nederlag, da oprykkerne fra Viborg FF besejrede vestjyderne med hele 3-1.

Esbjerg har dog en vigtig europæisk kamp allerede torsdag aften, så nu handler det for truppen om at komme sig hurtigt.

Den brandvarme Esbjerg-back Peter Ankersen tror på, at han og holdkammeraterne kan rejse sig inden den svære udekamp mod franske St. Etienne, så esbjergenserne kan sikre sig deltagelse i Europa

League-gruppespillet.

Rejse os mentalt

- Vi skal magte at rejse os mentalt. Hvis ikke vi kan det, så kan det godt blive en grim sæson for Esbjerg.

- Men vi har fuldt fokus på kampen på torsdag, og nu handler det om at få Viborg-kampen ud af hovedet, siger Peter Ankersen.

Ankersen erkender, at spillet skal blive betydeligt bedre, hvis Esbjerg skal have en chance for at slå St. Etienne.

- Nu har vi virkelig noget at bevise. Vi tager derned for at spille vores chance, og vi tror også på, at vi kan lave et godt resultat dernede.

Grim oplevelse

- Men hvis vi spiller, som vi gjorde mod Viborg, så bliver vi nok sendt hjem med tenniscifre, siger Peter Ankersen.

Også Esbjergs træner Niels Frederiksen regner med, at den grimme oplevelse, hans spillere fik mod Viborg søndag eftermiddag, hurtigt er ude af hovederne igen.

- Når først kampen er ude af systemet, så kommer man hurtigt videre. Sådan er det jo i fodbold. Det er altid den næste kamp, der er den vigtigste, siger Niels Frederiksen.

I næste runde af Superligaen skal Esbjerg møde topholdet FC Midtjylland. Men inden da venter lidt af en gyser i det franske mod St. Etienne, som tabte det første opgør med 3-4 i Esbjerg.