Esbjerg hentede sent point i Parken

Esbjerg kom foran. Og derefter bagud. Men i overtiden fik vestjyderne alligevel hentet et point med hjem fra udekampen mod FC København.

Kampens dommer Michael Johansen dømte et straffespark til Esbjerg to minutter inde i tillægstiden. Det scorede Jakob Ankersen på, og dermed blev slutstillingen 2-2.

Forud var gået en kamp, hvor samme Jakob Ankersen scorede til 1-0 for gæsterne tidligt i kampen. Men allerede i første halvleg havde FCK?s guldaspiranter først udlignet ved Igor Vetokele, og siden bragt sig i front på mål af Christian Bolaños.

Og FCK så ud til at spille sig tilbage i guldkampen med en 2-1-sejr. Altså, lige indtil straffesparket i tillægstiden.

Med det ene point ligger Esbjerg fortsat på den Europa League-givende femteplads. Der er fem spillerunder tilbage.