TV der bevæger dig

Esbjerg henter 20-årig græker

Esbjerg fB har lejet den græske venstreback Konstantin Tsimikas for resten af sæsonen.

Konstantin Tsimikas skal være med til at sikre Esbjerg fB i Superligaen. Her er det et billede fra Esbjergs kamp mod FC Midtjylland i efteråret. Foto: Frank Cilius, Scanpix 2016

Hollandske Ted van Leeuwen er nu for alvor ved at sætte sit præg på fodbolden i Esbjerg. Først markerede den nye sportschef sig ved at afskedige træner Colin Todd – og nu er hollænderen så klar med den første tilgang til klubben til det kommende forår.

På en lejeaftale for resten af sæsonen henter Esbjerg fB den græske venstreback Konstantin Tsimikas i græske Olympiakos FC. Det oplyser de blå-og hvidstribede i en pressemeddelelse onsdag.

- Klubben ønsker ikke at sælge Konstantin Tsimikas, men vil give ham spilletid, og derfor har vi kunnet leje ham på favorable betingelser. Han er meget hurtig, offensiv og pasningssikker, og han har den rette attitude. Han er en spillertype, vi søger, siger Ted van Leeuwen i pressemeddelelsen om den nye spiller, som Esbjerg har sikret sig via sportschefens forbindelser i den græske storklub. 

Læs også Efter kun fire måneder i stolen fyrer Esbjerg fB deres direktør

Konstantin Tsimikas er græsk U21-landsholdsspiller, og han bliver den første græker i Esbjerg fB nogensinde. 

Mere sport