Esbjerg henter sæsonens første sejr over OB

Esbjerg leverede mandag aften en god offensiv indsats mod OB, der blev sendt hjem til Fyn med et 2-3-nederlag.

Esbjerg og OB tørnede mandag aften sammen på Blue Water Arena i Alka Superligaens sjette runde i et underholdende og målrigt opgør, som sluttede med en 3-2-hjemmesejr foran blot 4042 tilskuere.

Sejren er esbjergensernes første i denne sæson, mens OB må indkassere det første nederlag.

Allerede efter 12 minutters spil faldt kampens første mål, da Rasmus Festersen efter en klumpspilssituation let kunne bringe OB foran. Angriberen stod pludselig helt fri midt i feltet, og det udnyttede han iskoldt til at udplacere en chanceløs Jeppe Højbjerg i målet.

Esbjerg kom efter chokstarten bedre med i kampen, hvor de i den efterfølgende periode spillede sig til adskillige store muligheder som dog alle blev misbrugt.

Efter en halv times spil tog vestjydernes anfører, Jeppe Andersen, derfor sagen i egen hånd, da han vendte af på en OB-spiller på kanten af feltet og flot sparkede bolden over i det lange hjørne uden chance for Sten Grytebust i målet.

Anden halvleg startede som lyn og torden med to scoringer inden for de første 10 minutter.

Først var det indskiftede Mads Hvilsom, der tæt under mål kunne dirigere et fladt indlæg fra Bjørn Paulsen i nettet og dermed bringe Esbjerg foran med 2-1.

Kun to minutter senere ville fynboernes færøske Joan Edmundsson det dog anderledes, da han sendte et frispark direkte i kassen i en situation, hvor Jeppe Højbjerg i målet burde have gjort mere væsen af sig.

I det 75. minut faldt afgørelsen, idet Bjørn Paulsen tørt hamrede bolden i mål til 3-2 med venstrebenet efter et fremragende genpres af Nicolaj Hagelskjær og Kevin Mensah i venstresiden.

Bjørn Paulsen gled hen af græsset efter sin scoring til 3-2.
Glade Esbjerg-spillere efter det afgørende mål til 3-2.