TV der bevæger dig

Esbjerg-keeper: Pisseærgerlig fornemmelse

Esbjerg-keeper Frederik Rønnow var en slukøret mand efter hans hold mandag aften tabte med 2-1 på hjemmebane til AaB. Målmanden erkendte, at hans indsats ved det afgørende mål ikke var god nok.

Ikke mindst fordi Frederik Rønnow selv var kraftigt impliceret i det afgørende mål, hvor han boksede forbi en høj bold, der i stedet ramte Jakob Ankersen i ryggen og røg i kassen.

- Om det var en decideret drop, vil jeg lade andre vurdere. Men det var ikke godt målmandsspil. Det var det ikke. Og det er selvfølgelig en pisseærgerlig fornemmelse, jeg står med nu, fortæller Esbjerg-keeperen.

Det afgørende selvmål faldt efter et hjørnespark, der blev rettet af. Det gav en del skru i bolden, og det var med til at snyde Frederik Rønnow.

- Der var selvfølgelig skru i bolden, men jeg burde alligevel have styr på den. Jeg forsøgte at følge den helt til dørs, men fik mistimet indgrebet. Det er jeg ked af. Ikke mindst på drengenes vegne, for vi havde ellers et resultat, vi godt kunne have brugt til noget, siger Frederik Rønnow.

Den unge keeper, som Esbjerg har lejet i AC Horsens, stod ellers generelt en fin kamp op til det afgørende mål, og havde flere flotte redninger.

Derfor er han heller ikke helt blottet for selvtillid, når han ser frem mod de kommende kampe.

- Nej, fejl er desværre en del af fodbold, og det er så bare en målmands lod, at man ser ekstra dum ud, når det sker for en. Nu skal jeg lige hjem og sunde mig, men så er det bare med at se fremad, siger Frederik Rønnow.

Han og resten af Esbjerg-mandskabet skal forsøge at revanche nederlaget til AaB, når vestjyderne på søndag skal et smut til Brøndby i sæsonens tredje kamp.

Mere sport