TV der bevæger dig

Esbjerg kommer i stærkeste opstilling i Liege

Alle spillere forventes at blive klar til Esbjergs svære udekamp mod Standard Liege i morgen aften.

Cheftræner Niels Frederiksen kan frit vælge på alle hylder til kampen i morgen aften.

Esbjerg-træner Niels Frederiksen får efter alt at dømme frit valg i hele sin spillertrup, når han skal finde de 11, der skal starte på banen i vestjydernes Europa League-debut mod Standard Liege i morgen aften.

Esbjergenserne har ellers selv meldt flere spillere tvivlsomme op til kampen mod belgierne, men alt tyder nu på, at de er sluppet med skrækken.

Det så ellers ikke specielt lovende ud, da både Magnus Lekven og Hans Henrik Andreasen måtte lade sig skifte ud undervejs i lørdagens møde med FC København.

Lekven forvred den ene ankel, mens veteranen Andreasen i et stykke tid har været generet af en brækket tå.

Men begge spillere var på banen, da esbjergenserne onsdag eftermiddag trænede på Stade de Sclessin i Liege, og træner Niels Frederiksen kan således formentlig råde over sin foretrukne duo på den centrale midtbane.

- Det ser ikke ud til, at vi har problemer. Jeg regner med, at alle mand er fit, siger Niels Frederiksen.

Det tyder derfor heller ikke på, at landsholdsbacken Peter Ankersen er mere generet af nogle småproblemer med anklen, end at han kan gå på banen.

Samtidig er kantspilleren Emil Lyng frisk igen, efter at have siddet ude med sygdom mod FCK.

Eneste ukampdygtige spiller er Mohammed Fellah, der måtte træne for sig selv, men nordmanden er alligevel ikke spilleberettiget i Europa League, fordi Esbjerg ikke har fået ham registreret hos Uefa.

Mere sport