TV der bevæger dig

Esbjerg med ny målmand jagter sæsonens første point mod AGF

De seneste tre sæsoner har Esbjerg fB fået en rigtig dårlig sæsonstart - og i aften gælder det på Blue Water Arena mod AGF om at få slettet nullet i superliga-tabellen.

Jonas Jensen får mandag aften som 30-årig får sin debut i superligaen som afløser for Jeppe Højbjerg, der er i Rio med Danmark i OL-turneringen. Foto: Esbjerg fB

Esbjerg fB har tre nye kort med  i den trup, der kan få spilletid mod AGF.

Esbjerg er uden de to OL-spillere, Jeppe Højbjerg og Casper Nielsen, og det ligger fast, at 30-årige Jonas Jensen får superligadebut i målet.

Danmarks mest tålmodige målmand. Debutanten med det store EfB-hjerte. Sådan omtales Jonas Jensen på klubbens hjemmeside.

Jonas Jensen får mandag aften som 30-årig får sin debut i superligaen og afløser Jeppe Højbjerg, der er i Rio med  Danmark i OL-turneringen. I fire sæsoner måtte Jonas Jensen se en håndfuld målmænd rykke ind foran sig, inden han i 2008 valgte at søge nye udfordringer. I slutningen af 2013 vendte han tilbage til Esbjerg efter et benbrud i den sidste kamp for Skive IK i 1. division et halvt år forinden.

- Jeg glæder mig til debuten mod AGF. Jeg er spændt, og det bliver fedt. Jeg er ikke decideret nervøs, og hvis det bliver til flere superligakampe, vil jeg komme til at møde mange af de spillere, som jeg tidligere spillede ungdomsfodbold imod, siger Jonas Jensen.

Ud over Jonas Jensen sæsondebuterer Jeppe Andersen efter sin skulderskade, og australske Awer Mabil med de afrikanske rødder er også i truppen.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk