TV der bevæger dig

Esbjerg møder trænerens gamle klub

Esbjerg fB spiller fredag aften hjemme på Blue Water Arena og modstanderen er cheftræner Colin Todd gamle klub Randers FC

Colin Todd dirigerer med Bjørn Paulsen under sidste fredags kamp mod FC Midtjylland. Foto: Frank Cilius, Scanpix 2016

Opgøret mod Randers er det første af to hjemmekampe i streg for Esbjerg, der allerede tirsdag atter er på eget græs i bundkampen mod Silkeborg.

 Cheftræner Colin Todd arbejder på at gøre Esbjerg til et svært sted at gæste for andre superligaklubber, og det skal de to kommende modstandere mærke.

Vi har vist meget fint initiativ i de to foregående hjemmekampe mod OB og AGF

 Cheftræner Colin Todd, Esbjerg fB

 

- Vi har vist meget fint initiativ i de to foregående hjemmekampe mod OB og AGF, den sidste under svære omstændigheder, og vi skal også være i stand til at få Randers på hælene. Randers har været god til at holde clean sheet, holdet har en god struktur, og det har flere spillere, der kan true os. De er svære at nedbryde, men det skal vi forsøge, siger Colin Todd til Esbjergs hjemmeside inden de to kampe.

Colin Todd var cheftræner i Randers FC ind til sommerpausen.

Til aftenens kamp må Randers undvære sit normale midterforsvar med Mads Fenger og Mads Agesen, der begge pådrog sig karantæne i den seneste kamp mod Lyngby BK.

Studierabat og happy hour

Over 6.500 studerende indleder i denne måned studieåret på Esbjergs ca. 60 videregående uddannelser, og Studiebyen Esbjerg markerer det med en semesterstartsfest i de studerendes hus, Huset Esbjerg, fredag aften.

Esbjerg fB ønsker også at deltage i løjerne og tilbyder de studerende at varme op før og under kampen, hvor derhappy hour og studierabat på billetten.

Også på anden vis bliver der masser af liv forud for kampen mellem EfB og Randers. På flexbanerne over for Blue Water Arena spilles Carlsberg Fredagsbar Cup, og på forpladsen underholder Funny Cars, hvad Esbjerg-spillerne Kevin  Mensah og Ryan Johnson ser frem til på efbtv:

 

Mest sete på tvsyd.dk