Esbjerg og Sønderjyske tabte igen på isen

De to lokale hold i Metalligaen tabte begge 2-3 på hjemmebane til henholdsvis Gentofte og Odense.

For sjette gang i træk måtte Esbjerg Energy forlade isen med et nederlag, da holdet tirsdag aften tabte 2-3 efter straffeslag til Gentofte på egen is.

Esbjerg Energy kom bagud 0-2 i første periode, hvor Gentoftes Marko Virtala lynede to gange. Esbjerg Energy fik dog udlignet føringen med en scoring i powerplay i både anden og tredje periode. Kampen måtte derfor i forlænget spilletid.

Her formåede ingen af holdene dog at få pucken i nettet, og kampen måtte derfor afgøres på straffeslag. Esbjerg Energys canadiske Carson McMillan og Tyler Fiddler brændte dog hver deres straffeslag, og da finske Jesse Jyrkkio scorede på det afgørende straffeslag, tabte Esbjerg altså kampen.

Sønderjyske tabte også deres kamp tirsdag aften. Det blev til et nederlag på 2-3 til Odense Bulldogs efter en rædderlig anden periode, hvor Sønderjyske lukkede tre mål ind.

Sønderjyske er fortsat at finde på Metalligaens tredjeplads på trods af nederlaget, mens Esbjerg stadig kæmper hårdt for at holde fast i den ottende og sidste slutspilsplads.