TV der bevæger dig

Esbjerg og Sønderjyske tørner sammen i kvartfinalen

Sønderjyske og Esbjerg møder hinanden i kvartfinalen i ishockeyens DM-slutspil. Det afgjorde de tre øverste hold fra slutspillet, da de valgte deres modstandere i kvartfinalerne.

Esbjerg Energy i jubel efter scoring til 1-0 mod Sønderjyske 29. februar 2016. Foto: Niels Husted - Scanpix

Dermed bliver det en lokal kvartfinale, hvor mestrene fra de seneste fire sæsoner skal møde hinanden. Esbjerg Energy er forsvarende mestre - og Sønderjyske var mestre de tre foregående sæsoner.

Læs også Forsvarende mestre fra Esbjerg slutter foran Sønderjyske i grundspillet

De andre hold i kvartfinalerne valgte at undgå Esbjerg og Sønderjyske. Efter sidste runde af grundspillet vælger de tre  øverste hold på skift deres kommende modstander.

Da Aalborg, Odense og Frederikshavn havde valgt henholdsvis Gentofte, Rungsted og Herning, var der kun Esbjerg og Sønderjyske tilbage.

Kvartfinalerne afvikles bedst af syv kampe. De første spilles fredag, hvor Esbjerg hjemme møder Sønderjyske. I tilfælde af syv kampe har Esbjerg fordel af en ekstra hjemmekamp, da de sikrede sig den vigtige fjerdeplads i den sidste aktion af grundspillet tirsdag aften, mens Sønderjyske blev nr. fem.

Det første kvartfinaleopgør mellem Esbjerg Energy og Sønderjyske spilles fredag aften kl. 20.30 i Granly Hockey Arena. Kamptidpunktet er  fastsat efter, at Esbjerg  fB spiller superligakamp kl. 18 på Blue Water Arena, så det er muligt for interesserede at gå direkte fra fodbold til ishockey.

Mest sete på tvsyd.dk