TV der bevæger dig

Esbjerg-revyen får et løft med nyt spillested i Musikhuset

Det vil give Esbjerg-revyen et løft at det bliver Teatersalen i Musikhuset Esbjerg, der danner ramme om de fremtidige udgaver af revyen. Det mener Leif Fabricius, der viderefører revy-traditionen i Esbjerg.

Det vil give Esbjerg-revyen et løft at det bliver Teatersalen i Musikhuset Esbjerg, der kommer til at danne ramme om de fremtidige udgaver af revyen. Det mener Leif Fabricius, der viderefører revy-traditionen i Esbjerg. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

Det bliver Teatersalen i Musikhuset Esbjerg, der kommer til at danne ramme om de fremtidige udgaver af Esbjerg-revyen.

Da det tidligere på måneden blev besluttet at droppe revyaktiviteten på Tobakken, valgte Hanne Bjørnskov og Leif Fabricius at gå egne veje og overtage revyen.

De har etableret et selskab med det formål at bevare en professionel revytradition i Esbjerg, og har de seneste uger været i gang med at finde et nyt hjemsted for revyen, som nu er fundet i Musikhuset.

Læs også Esbjerg-revyen og Tobakken går fra hinanden

 - Det bliver et stilskifte fra de mere rustikke omgivelser på Tobakken - og det vil sikkert også kunne ses på revyen, siger skuespiller Leif Fabricius, der lettet over, at det hurtigt er lykkedes at finde et nyt spillested.

 - Det er jo perfekte rammer for en professionel revy, og for os har det været meget vigtigt at finde et ste d, hvor man har erfaring med at afvikle den slags forestillinger, og det må man i den grad sige, vi har fundet, siger Leif Fabricius. 

00:39

Leif Fabricius: - Det bliver et stilskifte for Esbjerg-revyen fra de mere rustikke omgivelser på Tobakken.

Luk video

Nu har man fundet spillestedet, og dermed kan initiativtagerne Hanne Bjørnskov og Leif Fabricius komme videre i arbejdet med næste års revy. Nu skal man have fastlagt spilletidspunkt og ikke mindst have fundet det hold, der skal befolke scenen i Teatersalen i Musikhuset, når den i 2017 for første gang kommer til at lægge brædder til Esbjerg-revyen.

 

Mere kultur