TV der bevæger dig

Esbjerg-revyen og Tobakken går fra hinanden

Spillestedet Tobakken og Esbjerg-Revyen går fra hinanden efter 14 års samliv. Tobakken vil fremover koncentrere sig om rytmisk musik.

Spillestedet Tobakken og Esbjerg-Revyen går fra hinanden efter 14 års samliv. Esbjerg-Revyen 2016 blev dermed den sidste på Tobakken.

I 2002 fandt tre parter sammen -  Tobakken, revyens koordinator Hanne Bjørnskov, og tekstforfatter og revyskuespiller  Leif Fabricius.

 - Sammen udviklede vi det, der i dag er EsbjergRevyen, og som har spillet siden 2003 og til i år - i alt 14 år, 270 forestillinger og med mere end 60.000 publikummer. Og al den erfaring, kompetencerne - ja, alt det der er
omkring revyen - skal selvfølgelig ikke gå tabt, så derfor har vi aftalt, at Tobakken træder ud af samarbejdet - og EsbjergRevyen overgår på private hænder og videreføres af Hanne og Leif, siger  Tobakkens leder, Jan
Mols i en pressemeddelelse.

- Vi skal nu sikre, at der er lokal opbakning til, at vi fortsat skal have en  professionel revy i byen

Leif Fabricius og Hanne Bjørnskov, Esbjerg

Hanne Bjørnskov og Leif Fabricius er allerede i fuld gang med at afsøge mulighederne for revyen i 2017 både med hensyn til skuespillere, spilleperiode og spillested, og skal nu i gang med at skabe økonomisk grundlag for at
fastholde revytraditionen i Esbjerg i de kommende år. 

Læs også Esbjerg-revyen får et løft med nyt spillested i Musikhuset

 

- Tobakken har gennem alle årene været garant for, at Esbjerg havde en revy, men vi skal nu sikre, at der er lokal opbakning til, at vi fortsat skal have en  professionel revy i byen , siger Leif Fabricius og Hanne Bjørnskov.

 

 

Leif Fabricius, og Hanne Bjørnskov er overbevist om, at Esbjerg som landets 5-største by, kan bevare den kultur tradition og signal værdi der er i, at have sin egen professionelle revy.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk