Esbjerg røg igen i bunden trods god indsats mod Brøndby

Begge hold fik annulleret et mål – og anerkendt et. Kampen endte derfor 1-1, men hjemmeholdet var tættest på sejren.

Lidt over 5.000 tilskuere overværede kampen i Esbjerg, som var top mod bund. Esbjerg var tættest på sejren, men måtte nøjes med det ene point. Og det var ikke nok til at undgå sidstepladsen.

Efter 18 minutter fik Esbjerg annulleret et mål, fordi der var begået et frispark. Og selv om begge hold havde flere chancer, endte første halvleg målløs.

Brøndby kunne takke den stærke målmand, Frederik Rønnow, for at de ikke var kommet bagud.

Det kom der til gengæld efter fem minutter spil i anden halvleg. Svenske Robin Söder sparkede bolden i mål fra midten af straffesparksfeltet.

Minuttet før havde Brøndby fået annulleret et mål for off-side.

Brøndby udlignede efter 62 minutter, da Teemu Pukki blev spillet fri i feltet, og finnen trak forbi Esbjerg-keeper Jonas Jensen og kunne trille bolden i et tomt mål.

Det uafgjorte resultat betyder, at Brøndby er sikre på at overvintre på andenpladsen i superligaen, mens Esbjerg dumper tilbage på sidstepladsen, fordi både OB og Viborg vandt i denne runde.