TV der bevæger dig

Esbjerg skal møde et hold med selvtillid

I morgen aften møder Esbjerg Salzburg i Europa League. Det er et hold fyldt med selvtillid, Esbjerg skal op mod.

Frederik Rønnow er ikke bekymret for at møde et hold med selvtillid. Det har vi også, siger han.

Det er en angrebsduo med selvtilliden i orden, som Esbjerg-forsvaret kommer op imod torsdag aften i Europa League-opgøret mod Red Bull Salzburg.

18 mål tilsammen har Alan og Jonatan Soriano noteret sig for i klubbens første 10 ligakampe i denne sæson, og de to spillere stod for ikke mindre end seks scoringer, da østrigerne tævede Wiener Neustadt med hele 8-1 i søndags.

- De har scoret en masse mål i de sidste kampe, og de kommer helt sikkert med god selvtillid, men jeg tænker ikke så meget på det, siger Esbjergs målmand Frederik Rønnow dagen før mødet med den giftige duo.

Alan og Soriano stod også for samtlige træffere i holdets gruppesejr på

4-0 over Elfsborg, så vestjydernes defensiv er advaret, selv om torsdagens modstandere ikke nødvendigvis er verdenskendte.

- Man forbereder sig ved at se lidt video og går så hjem og søger lidt på nettet. Men der sker så meget, når kampen er i gang, at de ting, man gør, gør man rent instinktivt.

- Man kan se en masse på video, men når kampen er i gang, må man alligevel forholde sig til det, der sker, siger Frederik Rønnow.

Lejesvenden fra Horsens stod formentlig sin hidtil bedste kamp for Esbjerg, da holdet overraskende vandt med 2-1 over Standard Liege i den første kamp.

Her var han med gode redninger og sikre hænder i den hektiske slutfase stærkt medvirkende til Esbjergs sejr.

Derfor ser han også frem til at fortsætte den europæiske succes torsdag aften.

- Jeg glæder mig. Salzburg kommer med selvtillid, men det gør vi også. Vi er et hold, der er godt organiseret og står godt på banen.

- Hvis vi tør spille os ud af deres pres, så tror jeg godt, vi kan få et fint resultat, siger Frederik Rønnow, der tirsdag blev udtaget til det danske U21-landsholds kampe i EM-kvalifikationen i den kommende landskamppause.

Mere sport