Esbjerg skriver kontrakt med fætter Ankersen

Efternavnet Ankersen klinger godt i Esbjerg. Nu har Esbjerg fB skrevet kontrakt med brødrene Ankersens fætter, Emil, for de næste tre år.

Jakob og Peter Ankersen har i flere år brilleret på højre kant. Nu er de videre, men klubben har skrevet kontrakt med tvillingernes fætter, 17-årig Emil Ankersen. Han har sat sin underskrift på en tre-årig ungdomskontrakt.

Sportsdirektør Ted van Leeuwen har store forventningerne til den unge Esbjerg-dreng:

- Emil er en utrolig spændende spiller med et enormt mod og lyst til at angribe, og så har han en fantastisk indlægsfod. Han har været oppe og prøve kræfter med førsteholdet og har imponeret os meget.

Emil Ankersen har fået sin fodboldopvækst i EfB. Han går på andet år på HHX, som han vil fuldføre ved siden af fodbolden:

- Det bliver fedt udelukkende at skulle koncentrere sig om fodbold ved siden af skolen. Det glæder jeg mig til. Skolen er stadig vigtig, og jeg vil gerne fuldføre min HHX med god samvittighed, siger Emil Ankersen.

De to – nu tidligere – Esbjerg-spillere har været en stor inspirationskilde for deres unge fætter:

- Jeg ser naturligvis rigtig meget op til begge to, og jeg bliver ofte sammenlignet med især Peter. Men det er ikke noget, jeg går og tænker så meget over. Det er nok mere familien, som synes det er lidt sjovt, griner den 17-årige Esbjerg-dreng.