Esbjerg slog mestrene fra Sønderjyske - endnu en gang

Esbjerg er stadig ubesejret på hjemmebane - og mod Sønderjyske - denne sæson.

Esbjerg vandt fredag aften over de forsvarende mestre fra Sønderjyske og er dermed stadig ubesejret på hjemmebanen Granly Hockey Arena. Ligesom esbjergenserne endnu ikke har tabt til rivalerne fra Sønderjyske i denne sæson i tre forsøg - to pokalkampe og nu i ligaen.

Esbjerg-spilleren Mario Lamoureux bragte allerede efter godt et minuts spil Esbjerg foran 1-0. Først efter mere end en halv times spil fik Sønderjyske udlignet ved Mads Lund.

Mere blev der ikke scoret i regulært spil, og efter fem minutters overtid stod det stadig 1-1. Kampen skulle derfor afgøres på straffeslag, og her var Esbjerg bedst ved Mario Lamoureux og Matt Pistilli, der scorede på deres straffeslag. Dagens mand i Esbjerg blev målmand Jeff Frazee. Han reddede alle Sønderjyskes forsøg fra Thomas Spelling og Cory Quirk og har endnu ikke lukket et straffeslag ind i denne sæson.

Trods nederlaget, som var Sønderjyskes første på udebane denne sæson, fører Sønderjyske stadig ligaen, mens Esbjerg spillede sig op på en tredjeplads.

Mandag aften mødes de to klubber igen i Metal Ligaen i Vojens, hvor Sønderjyske tabte deres seneste kamp (Rødovre).