Esbjerg taber årets første kamp

Det blev et snævert nederlag til FC København, da Esbjerg søndag startede forårssæsonen.

Esbjerg fB fik ikke den drømmestart på anden halvdel af årets superliga, som de havde drømt om. Det står klart, efter holdet søndag tabte med 2-1 i Parken mod de københavnske løver.

Esbjerg kom bagud efter en lille halv times spil, da FCK-angriberen Federico Santander scorede på et oplæg af Kasper Kusk. Den tidligere Sønderjyske-spiller Bjørn Paulsen fik dog udlignet for vestjyderne inden pausen.

I anden halvleg bragte Nicolai Jørgensen atter FC København i front, og den føring nåede Esbjerg aldrig at udligne, og de mere end 16.000 tilskuere i et solbeskinnet Parken måtte derfor nøjes med de tre mål.

Resultatet betyder, at Esbjerg fB ikke har vundet i superligaen siden den 30. oktober, og de forbliver dermed faretruende tæt på nedrykningsstregen.