Esbjerg tabte håndboldpoint i straffekastdrama

Esbjergs håndboldkvinder tabte det ene point, efter tiden var løbet ud. Team Esbjerg havde selv alle muligheder for at sikre sig en sejr.

Team Esbjergs håndboldkvinder tabte her til eftermiddag et ærgerligt point i jagten på førstepladsen i kvindernes håndboldliga. Dramaet varede samtlige 60 minutter og lidt til, da Team Tvis Holstebro scorede på straffekast, efter tiden var rendt ud, og dermed udlignede til 23-23.

Esbjerg havde ellers været i førersædet det meste af kampen, selvom de manglede profiler som Lotte Grigel, Ida Bjørndalen og Majbritt Kviesgaard. Efter ti minutter var holdet foran med to mål, og den føring havde de fordoblet tyve minutter inde i kampen. Ved halvlegen var stillingen 15-12, og Betina Riegelhuth og Estavana Polman havde scoret de ni af Esbjergs mål.

Esbjergs kvindehold formåede at bevare føringen det meste af anden halvleg også, men mod slutningen rykkede Team Tvis Holstebro tættere på. Med under et minut igen var Team Esbjerg foran med et mål, og de havde muligheden for at lukke opgøret med 38 sekunder igen, da de fik tilkendt et straffekast.

Sådan skulle det dog ikke gå, da Esbjerg brændte deres straffekast, mens Team Tvis Holstebro fik tilkæmpet sig et i den anden ende, som de scorede på, efter tiden var løbet ud. Kampen endte dermed 23-23.

Det ene point betyder, at Team Esbjerg er på ligaens andenplads efter de fem første kampe.