Esbjerg tabte igen på isen

Esbjerg Energy slog fredag Herning Blue Fox med 3-1. Søndag aften var det lige omvendt.

Esbjerg Energy var søndag aften på isen i Herning blot to dage, efter Esbjerg Energy sidst mødte herningenserne. Og hvor Herning i Esbjerg fredag aften tabte 3-1, så var rollerne byttet om søndag.

Der skulle ikke engang gå et minut, før Esbjerg var bagud. Tjekkiske Adam Havlik bragte Herning foran efter blot 50 sekunder af første periode på en pasning fra Roberts Jekimovs.

Overordnet var det Herning Blue Fox, der kom bedst fra start, og efter ni minutter kunne de også bringe sig foran med to, da franske Nicolas Ritz efter en stor Esbjerg-fejl stod helt fri og kunne sende pucken sikkert i mål.

Endnu værre blev det i anden periode, da finske Toni Kallela skød på stolpen, mens Jamie Johnson let kunne sætte pucken ind til en midtjysk 3-0-føring. Der var flere store chancer i anden periode, men det skulle altså først være i tredje periode, Esbjerg kunne reducere.

Carson McMillan skød på mål – og mellem både med- og modspillere strøg pucken i mål. Lige lidt hjalp det. Esbjerg tabte 3-1 i Herning, og deres aktuelle ottendeplads er uændret. Efter 10 kampe har Esbjerg Energy blot vundet tre kampe.