TV der bevæger dig

Esbjerg-træner er rystet: Vi var pivringe

Niels Frederiksen var alt andet end tilfreds med sit mandskab efter nederlaget til Viborg søndag eftermiddag.

Esbjerg tabte søndag på udebane til oprykkerne fra Viborg FF med 1-3. Vestjyderne gik ellers ind til kampen med stor selvtillid efter sejren over St. Etienne i Europa League-kvalifikationen torsdag aften.

Cheftræner Niels Frederiksen var efter kampen meget utilfreds med, at Esbjerg-spillerne ikke formåede at bruge selvtilliden konstruktivt.

- Jeg er enormt skuffet. Det var en voldsomt skuffende præstation. Jeg er meget negativt overrasket over, at vi præsterede så ringe efter så stor en succesoplevelse. Det er jeg rystet over. Som vi spillede i dag, så er vi nedrykningstruet.

- For os er Superligaen vigtigere end Europa, og hvis vi skal være så pivringe, som vi var i dag, så har vi ikke råd til at spille europæisk fodbold, siger Niels Frederiksen.

Esbjerg-træneren erkender, at sejren til Viborg var helt fortjent. Han afviser dog, at hans spillere var fysisk trætte efter den europæiske opgave torsdag aften.

- Jeg mener ikke, det var fysikken, der svigtede. Det var et mentalt spørgsmål.

- Viborg havde jo ikke noget som helst, før de fik det straffespark. Det satte sig åbenbart på os. Vi havde bolden meget, men vi formåede slet ikke at blive farlige, siger Niels Frederiksen.

I næste runde skal Niels Frederiksen og hans spillere forsøge at rejse sig igen, når topholdet FC Midtjylland er modstanderen.

Inden da skal vestjyderne dog forsøge at spille sig videre i Europa League i returopgøret mod St. Etienne torsdag aften.