TV der bevæger dig

Esbjerg-træner: Vi føler ikke vi kan tabe

Esbjerg sejrede 1-0 i Aarhus, og vestjyderne med Jess Thorup i spidsen føler sig uovervindelige for tiden.

Jess Thorup: - Tiden arbejder for os. (Foto: Niels Husted, fra EfBs hjemmeside). Foto: Fotograf Niels Husted

Esbjerg hentede sin tredje 1-0 sejr i træk, da vestjyderne i fredagens sene superligakamp besøgte AGF. Hans Henrik Andreasen scorede kampens eneste mål kort før slutfløjt, og oprykkerne er nu ubesejrede i fem kampe.

Kampen kunne være gået begge veje, indrømmer cheftræner Jess Thorup, der dog hæfter sig ved sit holds stærke moral.

- Vi har tro på tingene i øjeblikket, og vi føler ikke, at vi kan tabe. Jeg sagde til drengene, at tiden arbejder for os. De blev mere og mere usikre, og vi fortsatte med at tro på det, og så kom chancen også til sidst, siger Thorup.

Cheftræneren var ikke helt tilfreds med spillet i første halvleg, som han vidste kunne gøres bedre, selvom han så flere store EFB-chancer før pausen.

- I pausen snakker vi om, at vi skal mere aggressive. Det var dog en trøst, at AGF ikke producerede de store chancer. Derimod har vi et par friløbere, og Hans Henrik Andreasen har et par gode muligheder. Men jeg vidste, at vi havde 5-10 procent mere i os.

De ekstra procent kom i anden halvleg, og med sejren er Esbjerg nu blot et point fra AGF på sjettepladsen. Men Jess Thorup vil ikke undsige sig nedrykning endnu.

- Der er mange kampe endnu, og der er jo ingen af holdene under os, der ligger sig ned frivilligt. Så det vil ikke være rigtigt at sige, at vi er ude af bundstriden. Men vi er godt på vej, og vi har taget et kvanteskridt med tre point i dag, siger han.

Esbjerg skal forsøge at følge op på fredagens sejr, når holdet i næste runde skal en tur til Haderslev for at møde Sønderjyske.