TV der bevæger dig

Esbjerg vil hylde integrationen

Gode integrationsindsatser, der ikke altid får den opmærksomhed, som de fortjener, får nu sin egen pris i Esbjerg.

Ny pris skal hylde integrationen i Esbjerg Foto: Emilie Conradsen, TV SYD

Integrationsrådet i Esbjerg Kommune har i samarbejde med Social- og Arbejdsmarkedsudvalget oprettet Esbjerg Kommunes Integrationspris. Prisen skal hylde nytænkende integrationsindsatser, der skaber mulighed og perspektiver for integrationsarbejdet. Det fortæller Esbjerg Kommune i en pressemeddelelse.

Integrationsprisen uddeles til foreninger, frivillige, virksomheder og offentlige arbejdspladser, som har ydet en ekstraordinær og værdifuld indsats for integrationen i Esbjerg Kommune. Det kan være nytænkende initiativer på integrationsområdet, indsatser, der inspirerer og opmuntrer andre til at deltage i integrationsindsatsen, eller indsatser, der sætter fokus på en overset problematik på integrationsområdet.

-Vi ønsker at hylde og støtte integrationsindsatser, der fremmer integrationsarbejdet i Esbjerg Kommune. De mange små, men vigtige indsatser, kan blive overset i det store billede. Derfor ønsker Integrationsrådet at bidrage til det gode arbejde på integrationsområdet og give de frivillige et skulderklap i form af Esbjerg Kommunes Integrationspris?, udtaler formand for Integrationsrådet i Esbjerg Kommune, Kian Soleiman.

Prisen bliver uddelt første gang i august 2015 i forbindelse med International dag.