Esbjergenser skrabede sig til fire millioner kroner

En vestjyde har for nylig skudt papegøjen og kan - foruden den million han netop har modtaget - se frem til at modtage en million kroner i december i henholdsvis 2023, 2024 og 2025.

Mange af os har prøvet lykken med en skrabejulekalender. Hvis man er heldig, vinder man måske 50 eller 75 kroner, men som regel ender det uden gevinst.

En esbjergenser har dog for nylig haft heldet med sig og scoret en af de store gevinster.

Han har nemlig skrabet sig til en gevinst på fire millioner kroner. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

quote

Jeg vil investere pengene i noget, der er til gavn for mig og mit liv

Anonym vinder af fire millioner kroner

- I rigtigt mange år har jeg ofte ligget, lige inden jeg skulle sove, og tænkt på, hvordan vi nu skulle få økonomien til at hænge sammen. Nu er det pludseligt helt modsat: Nu ligger jeg og tænker over, hvordan jeg skal bruge alle pengene, så de ikke bare bliver brændt af, uden at jeg får noget fornuftigt for dem?, udtaler manden, der er anonym, i pressemeddelelsen.

Investering i solceller

Efter planen vil han bruge pengene på en rejse til ham selv og hustruen. Derudover skal nogle af pengene bruges på at investere i solceller.

- Jeg vil investere pengene i noget, der er til gavn for mig og mit liv ikke kun her og nu, men også om 10 eller 12 år, siger han.

Manden får i øvrigt ikke alle pengene på en gang, for gevinsten stammer fra skrabeloddet ’Den Store Julekalender’, hvor gevinsten udbetales som fire julegaver på 1.000.000 kroner – den første er gået ind på kontoen, men manden må pænt vente med at pakke de følgende tre millioner ud til julen i år og de to næste år.