Esbjergs ishockeydrenge slog Rødovre ud på et kvarter

Esbjerg Energys canadiere scorede hele syv gange på 15 minutter i anden periode, da Rødovre Mighty Bulls blev slået 8-2.

Ishockeymestrene fra Esbjerg Energy slog mandag på udebane Rødovre Mighty Bulls 8-2 i en bemærkelsesværdig kamp.

De vestjyske gæster gik nemlig mål-amok i et kvarter med hele syv scoringer.

Efter en rolig indledning på kampen åbnede Brock Nixon målfesten godt fire minutter inde i anden periode med scoringen til 1-0.

14 minutter og 18 sekunder senere havde Esbjerg udbygget føringen til 7-1.

Canadiske Brock Nixon scorede yderligere to gange og fik desuden selskab af landsmændene Tyler Fiddler, Ryan Martindale og Kodie Curran på måltavlen.

Undervejs udlignede russeren Andrei Chistyakov til 1-1 for Rødovre.

I tredje periode var der igen kommet lidt ro på spillet. Det lykkedes dog de to mandskaber at score yderligere en gang hver.

Chistyakov reducerede til 2-7 for Rødovre, inden Sune Hjulmand cementerede gæsternes sejr.

Esbjerg indtager Metal Ligaens ottendeplads med 63 point. Rødovre har 35 point på niendepladsen. De otte bedste hold går videre til slutspillet.