TV der bevæger dig

Far nægter sex med sin datter og andre børn

Ofrenes forklaringer og den tiltaltes benægtelser står diametralt over for hinanden i Esbjergsagen.

Med benhårde benægtelser fra den tiltalte 40-årige mand udvikler Esbjergsagen sig dag for dag til en sand gyser.

Påstandene fra de mange børneofre og den tiltalte står krystalklart og diametralt over for hinanden.

Tekniske beviser er der praktisk talt ingen af, og på det grundlag skal domsmandsretten senere på måneden afsige dom.

Efter flere timers videoafspilning af en detaljeret afhøring af mandens datter om flere grove seksuelle overgreb, da hun kun var seks-otte år gammel, sagde manden torsdag i retten, at det kendte han ikke noget til.

Overgrebene skulle være sket i 2004-2006, mens manden og hans familie med tre børn stadig boede i Hvidovre.

Den fåmælte mand kunne ikke sige, hvor hans datter havde den opfattelse af misbrug fra, og som har fået anklagemyndigheden til at rejse tiltale.

Manden er anklaget for at have forgrebet sig på datteren ved at gennemføre analt samleje med den lille pige tre-fire gange.

- Der var en periode, hvor vi var meget syge. Derfor skulle hun have taget temperaturen med et termometer, var mandens korte forklaring, da han kommenterede sin datters oplysninger.

Pigen skulle i videoen have omtalt "hemmeligheder", som hun og faren skulle have for sig selv. Men det var hemmeligheder om, hvem der skulle have gaver, forklarede manden kort.

Mandens nu fraseparerede hustru, en kvinde fra Filippinerne, sagde som vidne i retten: Jeg hader mig selv, fordi jeg ikke kiggede mere efter børnene.

Kvinden, der selv er blevet straffet for at have stukket en kniv i sin fraseparerede mand, sagde, at hun havde undret sig over, at manden havde opholdt sig meget længe på et toilet, mens han skulle lave lagkage til en børnefødselsdag.

I et andet tilfælde havde kvinden set, at manden trak armene væk, da hun overraskede ham sammen med datterens veninde i soveværelset, hvor de så videofilm.

Retssagen fortsætter fredag.

Mest sete på tvsyd.dk