Femte sejr på stribe til Esbjerg

Esbjerg har fået kontakt med midterholdene i ishockeyligaen efter vestjydernes 3-2-sejr over Rødovre.

Nogen stor sæson har Esbjergs ishockeymandskab ikke spillet i AL Bank-Ligaen, men mod slutningen af grundspillet ser træner Olaf Eller omsider ud til at have fået sat skik på den tidligere stormagt.

Med en 3-2-sejr over Rødovre Mighty Bulls hentede esbjergenserne således holdets femte sejr på stribe. Og efter at vestjyderne længe har været isolerede på ottendepladsen, begynder holdet nu langsomt at flytte sig i tabellen.

I kampens første tredjedel blæste esbjergenserne hen over Rødovre med al den selvtillid, den gode periode har givet holdet.

Hjemmeholdet dominerede klart, og til de knap 1000 tilskueres tilfredshed kunne Tyler Mosienko og Michael Binderup bringe holdet to mål foran.

Men de to hold plejer at give hinanden tætte kampe, og det var også tilfældet denne gang. Matthias Bau Hansen og Jannik Karvinen fik udlignet for forstadskøbenhavnerne, der i starten af tredje periode fuldstændig sad på kampen.

Unge Morten Dalgaard valgte dog et perfekt øjeblik til at lave sit blot andet sæsonmål, da han gav hjemmeholdet sejren med mindre end syv minutter igen.

Fredag vandt Sønderjyske 3-1 over Herlev Eagles. Det er fortsat Frederikshavn og Aalborg, der fører AL Bank-Ligaen.