Fiorentina vandt sikkert i Esbjerg

Årets første kamp for Esbjerg fB endte med en sikker sejr til Fiorentina. Dermed ser Europe League-eventyret ud til at være slut.

Der var fuld fart på, da Esbjerg her til aften tog i mod Fiorentina i Europa League. Der var knap spillet ti minutter før både Esbjerg og Fiorentina havde scoret. Først bragte Matri gæsterne foran men minuttet efter udlignede den nye Esbjerg-mand Martin Pusic.

Men føringen holdt kun kort. For fem minutter efter bragte italienerne sig igen foran. Josip Ilicic udnyttede dårligt forsvarsspil og gjorde det til 1-2.

Og netop dårligt forsvarsspil var kendetegnede for Esbjerg her til aften. Offensivt formåede de i ny og næ at skabe chancer men i defensiven havde de store problemer. Således også otte minutter før pausen, hvor Davidson Drobo-Ampem klodsede begik straffespark.

Og dermed var det ingen sag for Alberto Aquilani at sikre Fiorentina en pauseføring på 3-1.

I anden halvleg kunne Esbjerg ikke og Fiorentina ville ikke. Der kom noget mere ro på gemytterne, og Fiorentina lignede det hold der var tilfredse med en 3-1 sejr.

Esbjerg løb så småt tør for kræfter og havde kun sporadiske forsøg. Men en lussing eller øretæve blev det ikke for esbjerggenserne. De viste endnu engang format i Europa, men på trods af det ser et videre avancement svært ud.

Det kræver nemlig, at Esbjerg vinder i Firenze med to overskydende mål.