Fire overfaldsmænd gav på tæven - og stak af i bil

En yngre og en ældre mand blev overfaldet natten til lørdag. Den ældre blev indlagt og fire-fem gerningsmænd stak af i bil. Politiet søger vidner.

En 56-årig mand fra Gredstedbro blev natten til lørdag indlagt på sygehuset i Esbjerg med knubs og skrammer. Det skete, efter han og en 18-årig mand fra Esbjerg blev overfaldet på Borgergade/Englandsgade i Esbjerg.

- Han har fået læsioner, men det er ikke noget alvorligt, oplyser vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt, til TV SYD.

quote

Indlæggelsen var lige så meget på grund af humleforgiftning. Så han skal nok først lige have en hovedpinetablet.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Fire-fem gerningsmænd kørte fra stedet i en lille, sort bil på størrelse med en VW Golf. Politiet vil derfor gerne høre fra vidner til overfaldet - ligesom de fortsat mangler af afhøre den 56-årige, indlagte mand.

- Han var ikke egnet til at blive afhørt, for indlæggelsen var lige så meget på grund af humleforgiftning. Så han skal nok først lige have en hovedpinetablet, slutter vagtchefen. 

Begge de overfaldne mænd beskrives som danskere.

Hvis du har set den sorte bil køre fra gerningsstedet omkring klokken 03.30, eller har andre oplysninger om overfaldet, så hører Syd- og Sønderjyllands Politi meget gerne fra dig på telefon 114.