TV der bevæger dig

Flemming Toft: Den er hjemme

Esbjergenseren Martin Braithwaite har, ifølge fodboldkommentator Flemming Toft, skrevet under på en kontrakt med topklubben FC Barcelona.

Martin Braithwaite, der startede sin fodboldkarriere i Esbjerg, har skrevet under på en kontrakt med FC Barcelona. Foto: Henning Bagger, Scanpix

- Den er hjemme. Papierne er nu underskrevet.

Sådan lyder meldingen fra fodboldkommentator Flemming Toft.

Fodboldspilleren, der er fra Esbjerg, og som har taget sine første skridt i sin fodboldkarriere i barndomsklubben Sædding-Guldager, skal nu til at spille i fodboldklubben FC Barcelona. 

- Det er jo fuldstændig vildt! Han kommer til at spille i verdens bedste og rigeste fodboldklub sammen med Lionel Messi i spidsen. Det kan ikke blive større, og det kan helt sikkert føre ham videre i hans karriere, siger Flemming Toft til TV SYD.

Kontrakten lyder ifølge fodboldkommentatoren på tre og et halvt år, dog vil den formodentlig forkortes, når FC Barcelona får sine to skadede angribere, Ousmane Dembélé og Luis Suarez, i gang igen. Men det er stadig en kæmpe chance for den 28-årige Martin Braithwaite.

- Han får de her 14 kampe i foråret i La Liga. Og det allerbedste ville jo være, hvis han kunne spille sig ind på holdet.

Mest sete på tvsyd.dk