Flugtbilist er fanget og fængslet

En 28-årig mand fra Esbjerg er blevet sigtet og fængslet for bevidst at have kørt to mænd ned på Storegade i Esbjerg og derefter flygte.

En 28-årig mand fra Esbjerg blev tidligt lørdag morgen anholdt. Syd- og Sønderjyllands Politi mener, at han sad bag rattet i en bil, der mandag den 2. november om aftenen påkørte to mænd på Storegade i Esbjerg og derefter flygtede fra stedet.

Bilen blev senere fundet i Tjæreborg.

Den 28-årige blev allerede lørdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Esbjerg. Han er sigtet efter straffelovens paragraf 245, grov vold, samt straffelovens paragraf 252, der omhandlet det, at nogen på hensynsløs måde volder nærliggende fare for nogens liv og førlighed. Sigtelsen betyder, at Syd- og Sønderjyllands Politi mener, at den 28-årige mand med vilje kørte to mænd ned her på Storegade i Esbjerg og derefter flygtede fra stedet.

Politiet har i øjeblikket ikke yderligere oplysninger i sagen - men udsagn fra andre sider i Esbjerg peger i retning af, at nedkørslen er et led i et opgør mellem to grupperinger i byen.

Den 28-årige ønskede ikke at udtale sig i retten. Dommeren fængslede ham i fire uger.