Fornem hæder fra kolleger til Ribe-Esbjergs cheftræner

Ribe-Esbjergs cheftræner, Claus Uhrenholdt, blev lørdag aften kåret som årets herrehåndboldtræner 2017. Det er trænerkolleger fra henholdsvis herreligaen, 1. division samt landstrænerne, der har valgt ham til den fornemme kollegiale hæder.

Claus Uhrenholt har siden sin ankomst til Ribe-Esbjerg i marts 2014 sammen med spillerne og først Ole Nielsen og siden Jan Leslie på trænerbænken arbejdet hårdt for at få sit hold med i slutspillet om mesterskabet. 

Det lykkedes i denne sæson og lørdag aften blev Claus Uhrenholt så hædret for indsatsen med titlen som årets herretræner. 

Kåringen fandt sted på DHF Tophåndbold Symposium i Vejle, og det er Claus Uhrenholts trænerkolleger, der har stemt på ham som årets herretræner.

Ikke alene lykkedes det at få ligaholdet i slutspillet, men holdet vandt også sin gruppe foran TTH Holstebro, BSV og Mors-Thy Håndbold, selv om Ribe-Esbjerg ikke havde point med over i slutspillet. Det endelige resultat blev en flot 4. plads for holdet.

Kåringen som årets herretræner har naturligt vakt glæde i Ribe-Esbjerg.

- Det er en flot og velfortjent kåring af Claus Uhrenholt. Han har udført et meget stort arbejde i klubben, hvor han har formået at få skabt et rigtig godt hold af erfarne spillere og unge talenter, så det hele er gået op i en højere enhed, siger formand for eliteudvalget Sune Agerschou i en pressemeddelelse fra Ribe-Esbjerg.

Trods slutspilsplaceringen og nu hæder fra træner-kollegerne, så har Ribe-Esbjerg endnu ikke officielt meldt ud, hvorvidt samarbejdet med Claus Uhrenholt fortsætter.