Forsikringsselskab giver sig

Det er en ommer, indrømmer forsikringsselskabet Tryg i sagen, hvor en mand fra Esbjerg bliver beskyldt for svindel, selvom han er frifundet i retten.

Blandt vinterkolde biler i Esbjerg centrum passer Kell Knudsen sit arbejde som P-vagt. Humør-barometret står på "behersket optimisme".

I eftermiddag kom beskeden fra forsikringsselskabet Tryg. Selskabet er villig til at tage hans sag op - for tredje gang, og nu håber Kell Knudsen, at han får sin erstatning

Renset i retten

I september 2007 fandt Kell Knudsen sin bil totalt udbrændt. Den var blevet stjålet og derefter ødelagt. Forsikringsselskabet mente, at Kell Knudsen selv havde kørt sin bil væk og brændt den af. Derfor blev han meldt til politiet for forsikringssvindel.

Bilen var en Opel Omega 2.5 årgang 1997. Den var udstyret med start-spærre, og den anordning var en væsentlig årsag til, at forsikringsselskabet mente, at tyve ikke kunne køre væk med bilen.
Kell Knudsen blev frikendt i retten,men alligevel ville selskabet ikke udbetale en krone i erstatning.

Efter at tv syd er gået ind i sagen er Tryg nu villig til at se på sagen - for tredje gang. Men selskabet kan endnu ikke sige, hvornår den tredje undersøgelse af sagen er færdig.